თეთრი მშრალი ღვინო
წელი: 2022
ღვინო დამზადებულია ხიხვის ჯიშის ყურძნისაგან კლასიკური ტექნოლოგიით.
აქვს გამოხატული ჯიშური არომატი. გემოზე რბილი და ჰარმონიული.
ალკოჰოლი: 13.5%.
კარგად ეხამება ფრინველის ხორცს, თევზს, სალათს
წითელი მშრალი ღვინო
წელი: 2022
ღვინო დამზადებულია საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან კლასიკური ტექნოლოგიით.
აქვს გამოხატული ჯიშური არომატი. გემოზე რბილი და ჰარმონიული.
ალკოჰოლი: 14.5%.
კარგად ეხამება შემწვარ ხორცს, დავარგებულ ყველს.
წითელი მშრალი ღვინო
წელი: 2022
ღვინო დამზადებულია საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან კლასიკური ტექნოლოგიით.
აქვს გამოხატული ჯიშური არომატი. გემოზე რბილი და ჰარმონიული.
ალკოჰოლი: 14.5%.
კარგად ეხამება შემწვარ ხორცს, დავარგებულ ყველს.
ვარდისფერი მშრალი ღვინო
წელი: 2022
ღვინო დამზადებულია ვარდისფერი რქაწითელის ჯიშის ყურძნისაგან კლასიკური ტექნოლოგიით.
აქვს გამოხატული ჯიშური არომატი. გემოზე რბილი და ჰარმონიული.
ალკოჰოლი: 12.5%.
კარგად ეხამება ფრინველის ხორცს, სალათს, ხილს.
ქარვისფერი მშრალი ქვევრის ღვინო
წელი: 2022
ღვინო დამზადებულია ხიხვის ჯიშის ყურძნისაგან ტრადიციული კახური ტექნოლოგიით. გააჩნია ქვევრში დაყენებული ღვინისათვის დამახასიათებელი ყველა თვისება.
აქვს გამოხატული ჯიშური არომატი. გემოზე რბილი და ჰარმონიული.
ალკოჰოლი: 13.0%.
კარგად ეხამება ფრინველის ხორცს, თევზს, მსუბუქ ყველს, სალათებს.
წითელი მშრალი ქვევრის ღვინო
წელი: 2022
ღვინო დამზადებულია საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან ტრადიციული კახური ტექნოლოგიით. გააჩნია ქვევრში დაყენებული ღვინისათვის დამახასიათებელი ყველა თვისება.
აქვს გამოხატული ჯიშური არომატი. გემოზე რბილი და ჰარმონიული.
ალკოჰოლი: 15.5%.
კარგად ეხამება შემწვარ ხორცს, დავარგებულ ყველს.
ვარდისფერი მშრალი ქვევრის ღვინო
წელი: 2022
ღვინო დამზადებულია ვარდისფერი რქაწითელის ჯიშის ყურძნისაგან ტრადიციული კახური ტექნოლოგიით. გააჩნია ქვევრში დაყენებული ღვინისათვის დამახასიათებელი ყველა თვისება.
აქვს გამოხატული ჯიშური არომატი. გემოზე რბილი და ჰარმონიული.
ალკოჰოლი: 12.5%.
კარგად ეხამება ფრინველის ხორცს, მსუბუქ ყველს, სალათებს, ხილს.
ფერიანი აწარმოებს საფერავის, ხიხვის და ვარდისფერი რქაწითელის ყურძნის ჯიშებისაგან დამზადებულ მაღალი ხარისხის მშრალ ღვინოებს. ღვინოები მზადდება როგორც ტრადიციული ტექნოლოგიით ქვევრში, ასევე კლასიკურით - უჟანგავი ფოლადის ავზებში.
ფერიანის ღვინოები გამოირჩევა მომწიფებული, ხალასი ხილის ტონებით და მინერალური დაბოლოებით, მდიდარი სურნელითა და გემოთი.
ხიხვის ჯიშის ყურძნისაგან მზადდება მაღალი ხარისხის სუფრის თეთრი მშრალი ტრადიციული და კლასიკური ღვინოები. ტრადიციული ტექნოლოგიით დაყენებული ღვინოები მუქი ჩალისფერია, აქვს სრული სხეული და ჰარმონიულია. კლასიკური ტექნოლოგიით დაყენებული ღვინოები უფრო გამჭვირვალეა და ახასიათებს შედარებით ღია ჩალისფერი. მათ აქვთ სასიამოვნო არომატები, გემოზე სრული და ჰარმონიულია.
ვარდისფერი რქაწითლის ყურძნის ჯიშისაგან დამზადებულ ღვინოებს აქვთ სასიამონო გამჭვირვალე ვარდისფერი და სასიამოვნო ბუკეტი. გემოზე ნაზი და ჰარმონიულია.
საფერავის ყურძნის ჯიშისაგან დამზადებულ ღვონოს აქვს ინტენსიური მუქი ბროწეულის ფერი. ის ზომიერად სხეულიანია. აქვს ენერგია, სისრულე და სიხალისე. ახასიათებს თვისებური ჯიშური არომატი და ძლიერი ბუკეტი.